Strefa Gości Wydarzenia
Do udziału w wydarzeniu zapraszamy osoby związane z branżą HoReCa i tych, którzy dopiero planują związać swoją przyszłość z gastronomią
Pakiety szkoleniowe i rejestracja
Wstęp na wydarzenie możliwy jest na podstawie bezpłatnej rejestracji - on-line lub w Punkcie Rejestracji Gości podczas wydarzenia.
Rejestracja upoważnia do wstępu do strefy ekspozycji targowej i strefy ekspozycji Go to Drink oraz na odbywające się w nich prezentacje a także do udziału w wykładach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0 i w pokazach strefy BAR 4.0 Challenge.
Zarówno bezpłatny pakiet Gastronomia 1.0 jak i pozostałe pakiety szkoleniowe (poniżej) można zamówić lub zakupić po zalogowaniu się na konto uczestnika utworzone w czasie rejestracji. Wybranie jednego z pakietów nie wyklucza możliwości zakupu pozostałych pakietów oraz wybrania konkretnych wykładów z pakietu Gastronomia 1.0
zarejestruj się >>
Sprawdź szczegółowy program wydarzenia i poznaj ekspertów>>
Gdzie i kiedy odbywa się wydarzenie>>
Pakiet Gastronomia 1.0 – wstęp na podstawie rejestracji na Wydarzenie
Upoważnia do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie (wymienione poniżej), udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge.
Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:
Wine Academy – podstawy z wiedzy o winie i food and wine pairingu na bazie win Jacob’s Creek i Campo Viejo
Wojtek Cyran, Dobry Wybór Sp. z o.o.
6 lutego, 14.45-15.45
7 lutego, 10.15-11.15
Szkolenie z Jacob’s Creek Double Barrel – jedyne wino w Polsce starzone w beczkach po whisky
Wojtek Cyran, Dobry Wybór Sp. z o.o.
6 lutego, 16.00-16.30
7 lutego, 11.30-12.00
Ergonomia pracy i projektowanie Kuchni
Łukasz Zdrojkowski, Fabryka Urządzeń Gastronomicznych GORT
6 lutego, 15.00-15.30
Projektowanie Barów
Max Warno, Fine Dine
6 lutego, 15.45-16.15
Pakiet Gastronomia 2.0 – 69 zł
Upoważania do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0, prezentacjach specjalnych (poniżej) oraz pokazach otwartych strefy BAR 4.0 Challenge, 2 spotkania w ramach programu Business Matchmaking, udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia.
Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.
Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:
Pakiet Gastronomia 3.0 – 129 zł
Upoważania do udziału w wykładach i warsztatach zawartych w pakiecie Gastronomia 1.0, w prezentacjach specjalnych i prezentacjach pakietu BAR 4.0 Challenge (poniżej) oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge 6 i 7 lutego, 3 spotkania w ramach programu Business Matchmaking, udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia + lunch 6 lutego (tylko przy zakupie do 31.01.2019).
Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.
Prezentacje i wykłady w ramach pakietu:
Pakiet BAR 4.0 Challenge – 89 zł
Upoważnia do udziału w części edukacyjnej wskazanej poniżej oraz w pokazach strefy otwartej BAR 4.0 Challenge 6 i 7 lutego, a także w wykładach i prezentacjach w pakiecie Gastronomia 1.0, udział w szkoleniach produktowych i prezentacjach na stoiskach pierwszego i drugiego dnia wydarzenia.
Identyfikator uczestnika umożliwiający wstęp na poniższe wykłady będzie do odebrania w Punkcie Rejestracji Uczestników podczas wydarzenia.
Prezentacje i wykłady w ramach pakietu: